LAK NAČIN DA OSTAVITE PUŠENJE-Alan Kar

Povez: mek

Br.strana: 208

Format: 14,5x20,5 cm

Cena: 699,00 din

 

Sadržaj:

Metoda koja se javlja u knjizi je zaista delotvorna, ne bazira se na zastrašivanju pušača rakom, amputacijama, i mozdanim udarom, već nas autor na racionalan način i sa dosta primera upoznaje sa samim procesom pušenja, zašto smatramo da su nam cigarete potrebne da savladamo stres, da se opustimo, koncentrišemo ili uzivamo posle obroka.

Takođe, struktura knjige je odlična, jer se postupno i jednostavno objašnjavaju razlozi koji nas drze u začaranom krugu nikotina, i zašto je tako teško ostaviti cigarete. I sam autor knjige bio pušač 33 godine, tako da jasno i precizno govori o problemima i položaju pušača, njegovim strahovima i razlozima zašto je on zavistan od nikotina. Obraćanje čitaocu je neposredno i jasno, tako da ćete imati utisak kao da pričate sa prijateljem koji vas potpuno razume, koji želi da vam pomogne, a pritom vas ne osuđuje niti smatra da ste slabić koji nema volje. Interesantno je to da autor zahteva da se puši dok se čita knjiga, jer tako pušač postepeno i bez šoka biva pripreman da više nikada ne zapali cigaretu. Iako moj pušački staž nije baš dug, neko može da pomisli da nisam dobar primer da li knjiga funkcioniše, ali znam ljude koji su rešili da prekinu nakon 20 godina pušenja uz pomoć ove metode.

Revolucionarni međunarodni bestseler uz koji ćete zauvek prestati da pušite.

- Jedinstven metod, Bez taktika zastrašivanja

- Nećete se ugojiti

- Oslobodićete se psihološke potrebe za pušenjem dok pušite

- Prestanak pušenja ne znači odricanje

Reči korisnika:

Sve što je potrebno jeste da knjigu čitate skoncentrisano, i da budete istrajni (moj prijatelj je na pola prestao da čita knjigu, jer je uvideo da će zaista da prestane da puši)… Svima bih je preporučila, jer je je predivno kako lako oslobađa od zavisnosti cigareta, bez negativnih posledica. Da napomenem, nisam jedina koja je prestala da puši na ovaj način, u svetu je ova metoda veoma cenjena, a i lično poznajem par osoba iz mog okruženja koje su prestale ovako, i za ovu knjigu imaju samo reči hvale.

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com