OTIĆI ILI OSTATI- Mira Kiršenbaum

Br.strana: 375

Povez: mek

Format: 14x21 cm

 

Cena: 570,00 din

 

Sadržaj:

Da li da se pomirite ili da raskinete ? Bilo da vaša veza tek postaje ozbiljna, bilo da ona traje već mnogo godina, nijedno drugo pitanje nije razlog za toliki bol i sumnju. Mnoge knjige vas savetuju kako da popravite svoju vezu. Ovaj revolucionarni bestseler je prva knjiga koja će vam pomoći da odlučite da li treba da pokušate – ili da odete.
Psihoterapeut Mira Kiršenbaum na osnovu višegodišnjeg istraživanja i prakse sa stvarnim parovima, pomaže vam da donesete pravu odluku. Objašnjava kako da realno sagledate svoju jedinstvenu situaciju uz pomoć samoanalize i ovakvih pitanja koja ciljaju u samu suštinu vaših problema:
Koji gresi se mogu oprostiti, a koji su neoprostivi ? Da li vaš partner toliko žestoko kritikuje vaše stavove da počinjete da sumnjate u samog sebe ? Kakav je stvarno vaš seksualni život i koliko je značajan ? Da li među vama ima prave ljubavi i koliko je ona jaka u odnosu na sve što vam se ne sviđa ?
Mira Kiršenbaum daje stručne savete, koji su ključ za donošenje svih vaših odluka, opisuje konkretne korake, koje možete odmah sprovesti u delo, i pruža odličan način za određivanje lične krajnje granice – sve ono što vam je potrebno da biste bili srećni. Ova detaljna knjiga nudi savete koji će vam pomoći da sagledate istinu o vašoj vezi – i na mudar i saosećajan način pomaže vam da postupite samouvereno jer znate da, bilo da odlučite da odete ili da ostanete, radite pravu stvar.

 

                     O d   i s t o g   a u t o r a :

            

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com