DAMARI od molitve do prosvetljenja- Antoni De Melo

Povez: mek

Br.strana: 204

Format: 12x21cm

 

Cena: 550,00 din

 

Sadržaj:

Rukopis knjige „Damari“ Antoni de Melo rerdigovao je do pred samu smrt , i može se reći da je on krojač knjige, dok je tkaninu i konac dobio. Jer, ove priče pripadaju raznim zemljama, kulturama i religijama. duhovnom nasledstvu i narodnom humoru čovečanstva, ali istovremeno je svaka od ovih priča otkriće istine, koje znači i istinu koja se odnosi i na svakog od nas koji ih čitamo.

Svaka od priča u ovoj knjizi je otkriće istine, koje znači i istinu u odnosu na vas koji to čitate. Zato, kad god pročitate neku od njih, pokušajte iskreno da shvatite nešto više o sebi. To je kao kada biste čitali knjigu iz medicine i upitali se da li osećate neki od opisanih simptoma.

Ako se oduprete iskušenju da, čitajući ove priče, razmišljate o drugima, one će vam otkriti nešto novo o vama, nešto o čemu možda niste ni sanjali. Čak i ako ih čitate iz puke zabave, ništa ne garantuje da neka od njih neće probiti vaš odbrambeni mehanizam i eksplodirati u vašem biću kada se najmanje nadate.

U slobodnim trenucima možete se podsetiti neke priče i razmisliti o njoj. Ako dopre do vašeg nesvesnog, može vam se otkriti njeno pravo značenje. Bićete iznenađeni kako će vam ponekad pasti na um kada se ukaže potreba da razjasnite neki događaj ili situaciju, ili pronađete unutrašnji mir. Na taj način, u kontaktu sa ovom knjigom, prolazite kurs prosvetljenja u kome ste sami sebi duhovni učitelj.

       

                  O d   i s t o g   a u t o r a :

Google maps

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr. Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com