Knjižara Vesela Knjiga prisutna je u kako bi rekli u ,,svetu knjiga" punih 20 godina. Pod ovim nazivom radimo zadnje četiri godine i ako se možemo malo pohvaliti ove 2016 godine slavimo mali jubilej i obeležavamo 20 godina rada sa knjigom. Trebalo je, a nadamo se da smo i uspeli u tome pri pokretanju cele ideje oko ovog sajta i distribucije knjiga pokriti nekoliko aspekata interesovanja: profesionalni, edukativni, umetnički… onda nije teško zaključiti da itekako imamo šta da ponudimo čitalačkoj publici.Naša namera je da knjigu učinimo interesantnom, zanimljivom i pristupačnom za svačiji ukus i džep.

U zbirci izdanja možete pronaći opšte enciklopedije za sve uzraste, brojne dečje knjige, istorijske knjige,knjige o arhitekturi,slikarstvu,rečnike, knjige o zdravlju, kulturi, kulinarstvu,priručnike, brojne romane svih žanrova i još mnogo toga …

Vesela knjiga se nalazi u Valjevu, u ulici Dr.Pantića br.156. Tel.064/120-63-98, mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.